‘IQOS Game Changers’: la campanya que ha revolucionat la Fira d’Andorra la Vella

Sorprendre és una de les coses que edició rere edició millor sap fer IQOS a la Fira d’Andorra la Vella. Al certamen d’aquest any, la coneguda marca de disposi us que escalfen tabac en lloc de cremar-lo s’ha proposat desafiar qualsevol expecta va amb una inicia va en què ha destacat la cocteleria d’autor de la mà d’un autèn c ‘Game Changers’ com és Aitor Estela, propietari d’Atelier. La campanya ‘IQOS Game Changers’ representa els valors de la marca com el progrés, mirar sempre les coses des d’un punt de vista diferent i trencar les regles.

I així ha estat com trencant amb allò establert igual que ho fa IQOS, Estela ha preparat i presentat en directe un còctel exclusiu que conté una selecció de productes que s’iden fiquen totalment amb Andorra, com són els ceps, la molsa, el ginebró, la pinya d’avet i una mica d’Old Raj Gin. El resultat: fusionar l’entorn d’Andorra dins d’una copa. A part dels shows de cocteleria, a la zona del bar exterior els assistents han pogut degustar també durant tots els dies el còctel calent “Pirineu Escalfat” elaborat amb Ratafia, Calvados, té Earl Grey, xarop de fruita de la passió i canyella, el qual ha estat un èxit.

L’estand d’IQOS, situat a la zona exterior del recinte firal, ha estat un dels més ac us al llarg dels tres dies de fira. Ha comptat amb una llista nodrida d’ac vitats igualment sorprenents, entre les quals han destacat una experiència impressionant amb les noves ulleres Apple Vision Pro 3D, o per als usuaris d’IQOS la ‘Engraving machine’, que ha permès a aquests gravar i personalitzar el seu disposi u IQOS ILUMA per fer-ho encara més exclusiu.

Una vegada més, i ja és la cinquena a la Fira, IQOS ens ha sorprès. En aquesta ocasió canviant les regles de joc, redefinint experiències i obrint camins nous. De la mateixa manera que ho ha fet reinventant el mode de consumir tabac, escalfant-lo en lloc de cremar-lo.