(+Fotos) Els dissenys i la sofisticació de Weekend Max Mara desembarquen al país

Weekend Max Mara, la reconeguda marca italiana, famosa arreu del món per la seva elegància, qualitat i estil atemporal, arriba al Principat per oferir al públic un nou espai dedicat a la moda de luxe, on el disseny, la sofisticació i l’exclusivitat es fusionen en cada detall.

Fotos: Reinaldo Márquez 

Situada l’avinguda Carlemany 68, Centre Comercial Illa Carlemany, Local B8, la nova botiga de Weekend Max Mara ha estat dissenyada per capturar l’essència de la marca. L’interior, amb una decoració minimalista que subratlla la bellesa de cada peça, crea una atmosfera refinada que convida els clients a gaudir d’una experiència de compra inigualable, accedint a les últimes tendències i col·leccions, sense la necessitat de sortir del país, en un ambient de confort i exclusivitat.

Weekend Max Mara ofereix una àmplia gamma de productes que van des dels seus icònics abrics, veritables emblemes de la marca, fins a col·leccions de roba prêt-à-porter, accessoris i calçat, tots ells caracteritzats per la seva qualitat excepcional i un disseny impecable, que combinen a la perfecció funcionalitat i glamur.  Des de la seva fundació, la marca ha tingut com a objectiu redefinir la moda femenina, fusionant la tradició artesana italiana amb un disseny modern i funcional. Per això, Weekend Max Mara crea peces d’alta qualitat que són alhora elegants i pràctiques. La seva naturalesa autèntica encarna a la perfecció l’esperit de les dones empoderades, cultes i amants de la vida, amb una ment oberta i un esperit lliure. Dones amb un mantra que està per sobre de la moda, més enllà de les tendències.

La bossa Pasticcino de Weekend Max Mara és un dels símbols distintius de la casa, caracteritzat per la seva dolçor i la seva forta personalitat. Amb el seu disseny pioner i la seva versatilitat per al dia i la nit, aquesta divertida forma de clutch evoca la dolçor que es troba en la màgia de la infància, de la sorpresa, dels colors.

Al llarg de les dècades, la marca ha mantingut una sòlida trajectòria de creixement i innovació, consolidant-se com una de les firmes de moda més prestigioses d’Itàlia i del món. Fent gala de la seva capacitat per adaptar-se als temps sense perdre la seva essència, Weekend Max Mara ha aconseguit vestir generacions de dones amb un estil que equilibra el clàssic i el contemporani. Amb més de 2.500 botigues repartides per tot el món, la marca continua sent un referent indiscutible en l’univers de la moda de luxe, i l’obertura de la seva botiga a Andorra n’és una prova més de la seva expansió i creixement.

Weekend Max Mara Andorra, quelcom més que una botiga 

A Andorra, Weekend Max Mara no només és un punt de venda, sinó una veritable experiència de compra. Al capdavant d’aquest projecte es troba Laidelys Quintero, la Store Manager, que ha aconseguit que la seva passió pel luxe i l’elegància es tradueixi en un servei excepcional. Inspirada de ben petita per la seva mare, la Laidelys ha sabut plasmar a Weekend Max Mara Andorra la seva professionalitat i dedicació, fent que cada client se senti únic i valorat. El seu enfocament en l’excel·lència i l’atenció personalitzada garanteix que l’experiència de compra a la botiga no només compleixi els paràmetres esperats, sinó que superi les expectatives de qualsevol visitant.

Totes les fotos de l’esdeveniment aquí 

Els dissenys i la sofisticació de  Weekend Max Mara desembarquen al país