Quarta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel a Princiesport

El 9 de març va tenir lloc a Princiesport la quarta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel, en què l’equip masculí A i l’equip femení B de la casa es van endur la victòria. Després de la competició va arribar el merescut plaer en forma de suculenta barbacoa, a càrrec d’Eleclerc Andorra.

Fotos: Paula Cristina

Les nevades i el fred implícit no van ser impediment perquè la quarta jornada de la Lliga Catalana de Pàdel es dugués a terme a Princiesport.

Després d’una jornada d’intensos partits, els equips de Princiesport Femení A, conformats per l’Olga i la Vane, la Carla i la Vane, i la Sheyla i l‘Arisa van assolir, respectivament, les puntuacions següents: 6-0/ 6-2; 6-4/6-2; i 6-1/6-1.

Els equips de Princiesport Masculí A conformats pel Favio i l’Aleix, l’Edu i l’Angy, i l’Agus i el Dam van assolir, respectivament, les puntuacions següents: 6-2/6-2; 6-2/6-4; i 6-0/6-3.

Els equips de Princiesport Masculí B conformats per l’Enric i el Juanes, el Marcos i el Sergio, i l’Uri i el Marcos van assolir, respectivament, les puntuacions següents: 3-6/4-6; 3-6/2-6; i 6-2/3-6/1-6.

El Princiesport Masculí A i el Princiesport Femení A van primers en les seves lligues i el Princiesport Masculí B va cinquè a la seva competició.