A la llum de les espelmes, Ordino celebra una nova Nit de la Candela

Més d’onze mil espelmes van transformar el nucli antic d’Ordino en un autèntic espectacle de llum i color durant la celebració de la Nit de la Candela. Aquesta vetllada màgica va aconseguir atreure una multitud de visitants que van omplir els principals carrers del poble.

Fotos: Antonio Miralles

Com cada any, l’encesa de les espelmes va ser possible gràcies a la col·laboració de cent voluntaris, que es van distribuir pels diversos racons del nucli antic per il·luminar carrers, places i jardins. L’esdeveniment va congregar un públic molt divers, no només d’Andorra sinó també de fora, convertint-se en un veritable impuls per al teixit comercial de la parròquia.

En aquesta cinquena edició, les espelmes i la música en directe van ser les grans protagonistes, amb sis escenaris repartits per diferents indrets del poble. A la placeta del Pajó, Naiacústic, un duet format per Naiara Hernández a la veu i Roger Rossell a la guitarra, va captivar el públic amb les seves melodies, mentre que, a la plaça Major, el quartet Shuffle Express va oferir una vibrant fusió de blues tradicional i contemporani.

La cantant i compositora palafrugellenca Neus Mar va portar les seves havaneres als jardins de Casa d’Areny-Plandolit, mentre que JaviLin, amb el seu violí elèctric, va fer viatjar els assistents per diversos estils musicals als jardins de Casa Rossell. Jordi Barceló, amb el seu piano, va delectar el públic amb un repertori variat que incloïa composicions pròpies.

La cinquena edició de la Nit de la Candela va comptar amb el suport d’Andbank i Nord Andorrà

A banda de la música en directe, els assistents van gaudir d’un espectacle d’humor, amb malabars i llums, a càrrec d’Improvisto’s Krusty Show, que va arrencar somriures i aplaudiments.

er acompanyar la celebració, la Casa Museu d’Areny Plandolit va obrir les seves portes a tots els visitants, oferint entrada gratuïta a les seves instal·lacions. A més, a la variada oferta gastronòmica dels bars i restaurants ubicats al carrer Major, es van sumar dos food trucks, un d’ells de l’hotel Coma.

La cinquena edició de la Nit de la Candela va comptar amb el suport d’Andbank i Nord Andorrà, consolidant aquest esdeveniment com una cita ineludible per a residents i visitants, que cada any esperen amb il·lusió aquesta nit tan especial.

Totes les fotos de l’esdeveniment 

Nit de la Candela