Joguines i accessoris perquè els peluts també puguin gaudir de Nadal

Un deliciós snack, una joguina nova o un llit ben escalfat poden ser bons regals per a la teva mascota. Mira quines bones idees tenim perquè puguis consentir el teu millor amic.

Un bon amic per al teu millor amic

L’ós de peluix de la sèrie Faro, de Hunter, és l’acompanyant més idoni que tindrà el teu gos, ja que, com que no grinyola, no interromprà les hores de descans del teu millor amic i li aportarà una major suavitat. El trobaràs a Hunter by Yorky’s, a Escaldes-Engordany.

Un bon amic per al teu millor amic regal de nadal
Sempre ben vigilat

Segueix el teu gos o el teu gat allà on vagi, gràcies a la tecnologia de Tractive GPS, que et permet monitorar els moviments de la teva mascota i ubicar-la de manera precisa a través del teu smartphone. El trobaràs a ByMascota, a Andorra la Vella.

Tractive GPS
Xapes personalitzades molt ‘molones’

MyFamily és, probablement, la marca de xapes per a mascotes amb més possibilitats de personalització del món. Tria la que més s’adapti a la personalitat del teu gat o del teu gos! Les trobaràs a Més Que Animals, a Andorra la Vella.

MyFamily
Un toc de sabor que sabran agrair

Sigui gos o felí, la teva mascota sabrà apreciar la qualitat i el sabor d’un bon menjar humit. Per què no obsequiar-lo llavors un bon sopar de Nadal o Cap d’Any amb les llaunes i sobres de Schesir? Els trobaràs a Animalada, a Sant Julià de Lòria.

sobres de Schesir
Snacks d’advent? I tant!

Els gossos també gaudiran de les festes amb aquest calendari d’advent de Vitakraft, amb el qual el delectaràs, dia a dia, amb deliciosos snacks. El trobaràs a Tibet, a La Massana.

calendari d’advent de Vitakraft
Sobretot, ben abrigats

L’hivern pot ser una època molt dura per alguns animals de contextura més prima o amb menys pelatge. Protegeix el teu millor amic amb aquests acolorits abrics!  Els trobaràs a Oh My Pets!, Escaldes-Engordany.

acolorits abrics
Hores i hores de diversió!

Aquest túnel serà una de les joguines preferides del teu gat, ja que s’hi podrà amagar i tractar d’atrapar-te quan menys t’ho esperis! El trobaràs a Interzoo, al Pas de la Casa.

Accesorios Para Mascotas Gato Jugar Túnel Gato Divertido - Buy Túnel Para  Gatos,Túnel Para Gatos,Túnel Para Jugar A Gatos Product on Alibaba.com